Staande ovatie voor ‘BROOS’

Voor een geweldig publiek in een stampvolle zaal hebben we op zaterdag 21 mei jl. ons 2e album ‘BROOS’ gepresenteerd in het fraaie Draaiorgelmuseum in Haarlem. Samen met de gastmuzikanten Jelle van Tongeren (viool), Mattie Poels (piano, accordeon, darbouka) en Robert Bakker (saxofoon, klarinet)  hebben we de veertien liedjes van het nieuwe album gespeeld. Mooi was natuurlijk dat we het draaiorgellied ‘Op weg naar huis’ – een compositie voor trompet, gitaar en draaiorgel – live uit konden voeren met het enorme Kunkels-concertorgel (uit 1909, zie onderstaande foto).

Mattie Poels, de producer van BROOS, die samen met ons zes maanden lang aan het album heeft geschaafd, is in het zonnetje gezet evenals fotograaf Hans Vissers en grafisch ontwerpers Marte en Marit van Kwartier M, die het album prachtig hebben vorm gegeven.  Ook Sjoerd Caspers, de man achter het Kunkels Draaiorgel kreeg een mooie bos bloemen in de handen gedrukt.

Na afloop van het laatste lied werden we door het publiek onthaald met een daverende staande ovatie. Om verlegen van te worden. We hebben nog lang na gefeest en kijken trots terug op een geweldige avond met een fantastisch publiek.

Reactie? Mocht je het leuk vinden om na het beluisteren van BROOS een reactie te geven: graag! Mail je reactie dan naar  info@bendermuziek.nl

Via info@bendermuziek.nl kan je BROOS bestellen. Het nieuwe album kost (compleet met tekstboekje en prachtige foto’s) 15 euro excl. portokosten. Vergeet vooral niet je postadres te vermelden!

HV5_2094best