Benderleden

BertVissers

Bert Vissers

Zanger en liedjesschrijver. Zit het liefst achterin de auto om lekker weg te kunnen dromen, terwijl de wereld in volle vaart aan hem voorbij zoeft. Zingt en staat op het podium alsof zijn leven ervan af hangt en eerlijk gezegd is dat ook zo. Wat zou hij zonder moeten? Schrijft liedjes sinds hij kan schrijven, schrijft gedichten en kinderboeken. En korte verhalen.

Jan Rooijmans

Gitarist, die met zijn gedreven gitaarspel een verrassende, nieuwe impuls aan de muziek van Bender heeft gegeven. Heeft zich in korte tijd onvervangbaar gemaakt.

 

 

Rodney Calis

Vermaard trompettist. De man van de subtiele toevoegingen en eigenzinnige solo’s, die dikwijls verantwoordelijk is voor adembenemende stiltes in de zaal. Maakte faam met Horn of Plenty en was van de partij op grote festivals zoals het North Sea Jazz en Noorderslag. Speelde in musicals als Annie, Evita, Grease, 42nd Street en The Wiz en begeleidde vele, vele grote namen.

Jos Caspers

Contrabassist en doordouwer. Doet het liefst alles tegelijkertijd en verliest daarbij nooit zijn ijzersterke humeur. Is de man van het ritme, de man achter het stuur. De man die toch nét even een betere route denkt te weten dan de routeplanner aangeeft . Is een muzikant met een veelzijdige achtergrond: overal voor in en overal voor te porren. Van pop, jazz, country tot en met Bender.


Boris Vissers

Pianist, die af en toe ook de gitaar beroert. Weet met subtiele nootjes de liedjes van Bender nog nét iets mooier en intenser te maken.