Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Koepel, Haarlem, première ‘De wereld is je niet vergeten, vriend’

maart 3, 14:45 - 16:30

Op zondag 3 maart 2024 zal in de Filmkoepel in Haarlem voor donateurs, genodigden en belangstellenden de presentatie plaatsvinden van het lied en de video-animatie ‘De wereld is je niet vergeten, vriend’.

‘De wereld is je niet vergeten, vriend’, is een gezamenlijk kunstproject van BENDER en kunstenares Christel Bouwmeester-Wassenaar. Met dit lied en deze video-animatie vragen zij aandacht voor het lot van de vele (anonieme) burgers, dichters en journalisten die zich geweldloos verzetten tegen ondemocratische en dictatoriale regimes, overal in de wereld. De plek van de première presentatie, de voormalige koepelgevangenis, staat symbool voor de verandering die nodig is.

Dit project is financieel gesteund door 83 donateurs (!) middels een crowdfunding-actie en het Cultuurfonds. De presentatie op het grote witte doek in de Filmkoepel is mogelijk gemaakt door stichting CultuurKoepel Haarlem.

LET OP: Vanwege de beperkte plek kunnen plaatsen alleen van te voren worden gereserveerd via info@bendermuziek.nl De toegang is gratis, consumpties niet. Aanvang: 15.00 uur (stipt), inloop om 14.45 uur
Locatie: Filmkoepel, Koepelplein 1 in Haarlem

Gegevens

Datum:
maart 3
Tijd:
14:45 - 16:30